Süper Vali Durmuyor

KAMU 01.11.2020 - 23:15, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 4441+ kez okundu.

Süper Vali Durmuyor

Bursa ve Antalya'dan sonra Diyarbakır Valisi olarak atanan Münir Karaloğlu durmadan çalışıyor.

Tek tek ilçe koordinasyon toplantıları düzenleyerek ilçelerin sorunlarını yerinde gören Vali Karaloğlu, geçtiğimiz haftalarda Eğil ve Hani'de gerçekleştirdiği toplantının ardından Yenişehir’de de bir toplantı yaptı. Her alanda yaptığı projeler ile adeta durmayan Vali Karaloğlu, kentin sorunlarına yönelik çözümler üretirken yeni projeler ile de Diyarbakır'da farklı bir profil çiziyor.