Temizlik işçilerinin sanatçı ruhu İzmit’in sokaklarında hayat buldu

16.05.2021 - 10:40, Güncelleme: 16.05.2021 - 10:40 3015+ kez okundu.

Temizlik işçilerinin sanatçı ruhu İzmit’in sokaklarında hayat buldu

Gece gündüz kentin temizliğiyle ilgilenen İzmit Belediyesi Temizlik İşleri personelinin içindeki sanat aşkı şehrin sokaklarına yansıdı. Personelin çalışması vatandaşı olduğu gibi belediye başkanı Av.Fatma Kaplan Hürriyet’i de kendilerine hayran bıraktı.

İçinde bulunduğumuz koronavirüsle mücadele döneminde tüm vatandaşların yaşamış olduğu olumsuz duyguları bir nebze de olsa aşabilmek, yüzlerde tebessüm oluşturabilmek adına sokakları renklendiren İzmit Belediyesi ekipleri, bu kez Gültepe Mahallesi Namık Kemal Caddesi’ni hedef belirledi. Temizlik İşleri Müdürü İsmail Göksu ve amir Kerem Kocadöli ekiplerle birlikte fırçaları eline aldı ve hem merdiven boyadı, hem de yola sanatsal boyama çalışması yaptı. İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gültepe Mahallesi Namık Kemal Caddesi’ndeki Dörtyol Mevkii’nde hayallerindeki şehri boyalarla ortaya koydu. Hem merdivenleri rengarenk renklerle boyayan, hem de içlerindeki sanatçı ruhu ortaya çıkararak asfalt üzerine hayallerini resmeden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaştan da tam not aldı. İşçilerin yol boyamasını hayranlıkla takip eden belediye başkanı Hürriyet ise duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabına taşıdı. Personelin yoldaki resim çalışmasını gören İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, “Temizlik işleri emekçilerimizin ruhundan müthiş bir sanat çıktı. Çalışanlarımı hayranlıkla izliyorum. Hem temizliyorlar hem güzelleştiriyorlar. ‘Sanat Kenti İzmit’ diye boşuna dememiştik. Halkla bütünleşen, müthiş bir motivasyonla kentini güzelleştirmek için çaba harcayan emekçilerimi kutluyorum. Harikasınız” diyerek hayranlığını dile getirdi.