Temizlik işleri ekipleri çalışmalarına devam ediyor

ÇEVRE 25.03.2021 - 10:21, Güncelleme: 25.03.2021 - 10:21 2037+ kez okundu.

Temizlik işleri ekipleri çalışmalarına devam ediyor

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçemiz genelinde çevre görüntüsü bozan dal ve katı atık temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri, ilçemiz genelinde çevre görüntüsü bozan dal ve katı atık  temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ceyhan Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri  ilçe genelinde temizlik çalışmalarını yürüterek, ekipler çöplerin toplanması ve süpürülmesinin yanı sıra çevre görüntüsünü bozan dal, katı atık ve molozları temizleme çalışmaları yapmaya devam ediyor. Başkan Erdem; "Tertemiz Bir Ceyhan” İlçenin temizliğine önem verdiklerini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “Park, bahçe, kaldırımlar ve refüjlerde çim biçme ile yabani otların temizliklerini aralıksız sürdürüyoruz. Öte yandan çevre görüntüsünü bozan dal ve katı atıkları temizleme çalışmalarımız devam ediyor. Belirlediğimiz program dahilinde ekiplerimiz tüm mahallelerimizde park ve bahçelerin yanı sıra, vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirmeye alarak yabani otların oluştuğu bölgelerde çevre düzenlemesi yapıyorlar. Ceyhan'ımızın çehresini güzelleştiriyor, hemşerilerimizin yaşam alanlarını temiz ve bakımlı olması için özen gösteriyoruz aynı zaman da amacımız tertemiz bir Ceyhan" dedi.

Başkan Erdem; "Tertemiz Bir Ceyhan”