Tepebaşı'nda Fen İşleri yoğun mesaide

GÜNDEM 24.06.2020 - 14:43, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:09 1941+ kez okundu.

Tepebaşı'nda Fen İşleri yoğun mesaide

Tepebaşı Belediyesi, ilçe genelindeki yol ve kaldırımlarda gerçekleştirdiği bakım-onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları, ilçe genelinde devam ediyor. Eş zamanlı olarak birçok mahallede çalışma sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Bahçelievler Mahallesi Şimşek, Fidan ve Mehmet Akif Sokak, Şeker Mahallesi Atatürk Çiçeği, Lületaşı ve Tanrıverdi Sokak, Yukarı Söğütönü Mahallesi, Hayriye Mahallesi Tuzcular, Çankırılı, Ulutaş ve Habip Sokak, İhsaniye Mahallesi Ferahiye Caddesi, Yenibağlar Mahallesi Toros, Akıcı ve Civan Sokak, Sazova Mahallesi Eren ve Fuar Sokak’ta asfalt yama çalışması gerçekleştiriyor. Ekiplerin kaldırım ve kilit taş tamiri yaptığı yerler arasında ise Batıkent Mahallesi Başpınar Sokak, Sütlüce Mahallesi Kök Sokak, Esentepe Mahallesi Görgün Sokak, Zafer Mahallesi Derman Caddesi, Şirintepe Mahallesi Yolcuer Sokak, Fevzi Çakmak Mahallesi Fenerli Sokak, Kumlubel Mahallesi Tanrıverdi Sokak, Esentepe Mahallesi Değiştiren Sokak, Sütlüce Mahallesi Uluıhan ve Kardeşler Sokak bulunuyor. Ayrıca üstyapı çalışmaları çerçevesinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları da devam ediyor. Ekipler bu kapsamda Boyacıoğlu, Satılmışoğlu, Zincirlikuyu Mahallelerinde çalışıyor. Mahalle sakinleri, devam eden üstyapı çalışmalarından dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne memnuniyetlerini iletiyor. Beşediye yetkilileri de belirlenen program çerçevesinde, üstyapı çalışmalarının aralıksız süreceğini belirtiyor.