Türkiye’nin en uzun sahilinde en ucuz tatil fırsatı

18.07.2022 - 14:36, Güncelleme: 18.07.2022 - 14:36 7624+ kez okundu.

Türkiye’nin en uzun sahilinde en ucuz tatil fırsatı

Karacabey Belediyesi tarafından bu yıl faaliyete geçirilen Sadık Yılmaz Çadır Kamp Alanı, Yeniköy’de kamp severleri ağırlamaya başladı. Kurban Bayramı tatilinde kampçıları ağırlamaya başlayan kamp alanı, 9 gün boyunca yüzlerce çadır ve karavan kampçılarına ev sahipliği yaptı.

Karacabey Belediyesi tarafından, ilçenin yazlık tatil beldesi Yeniköy sahilde faaliyete geçirilen Sadık Yılmaz Çadır Karavan Kamp Alanı, Kurban Bayramı’nda kapılarını ziyaretçilere açtı. Türkiye’nin dört bir yanından kamp severleri ağırlamaya başlayan alan, yoğun ilgi görüyor. Bayram tatiliyle birlikte İstanbul, İzmir ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok şehrinden kamp sever, Yeniköy’e geldi. Yoğun talep vardı Tatilde alanı dolaşarak kampçılarla sohbet eden ve izlenimleri alan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yeniköy’de yıllardır bir eksiklikti aslında bu. Bize son yıllarda bu konuda yoğun talep gelmeye başlamıştı. Sütaş ailesiyle görüşüp alanı bu şekilde değerlendirmek istediğimizi belirttik. Kendileri de sıcak karşıladı ve böyle bir projeyi hayata geçirme imkanı bulduk. Alana, Sütaş’ın da kurucusu olan Karacabeyli İşadamı Sadık Yılmaz’ın ismini verdik” dedi. Doğaseverler akın etti Kampçılarla yaptığı sohbetleri de aktaran Özkan, “İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok şehrinden doğasever buraya adeta akın etti. Açıldığı günden itibaren de kısa sürede alan doldu. Bölge, kampçılar için bulunmaz bir nimet. Bir yanı ıhlamur ormanları bir yanı longoz ormanları, Türkiye’nin en uzun kumsalı ve Marmara Denizi ile bütünleşen doğasıyla önemli bir doğa turizm merkezi. Tekrardan hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Uygun fiyat imkanı Özkan ayrıca kamp ücretlerini de oldukça düşük tutarak alanın doğaseverler tarafından kullanılmasını istediklerini belirterek, “Gelen misafirlerle de ortak kanıya vardık. Öyle ki Türkiye’nin en uzun ve en güzel sahilinde en ucuz tatil imkanı, bu projemizin özeti olabilir” dedi.

Yoğun talep vardı

Doğaseverler akın etti