Ünye Çatak mahallesi modern içme suyuna kavuştu

ALTYAPI 09.05.2022 - 15:05, Güncelleme: 09.05.2022 - 15:05 3233+ kez okundu.

Ünye Çatak mahallesi modern içme suyuna kavuştu

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye ilçesi Çatak Mahallesi’nde gerçekleştirdiği içme suyu şebeke hattı tamamlandı. Yapılan çalışma ile 90 hane modern içme suyu hattına kavuşmuş oldu.

Ordu’nun her noktasında çalışmalarına ara vermeden devam eden, OSKİ marifetiyle merkez ve ilçeleri şantiyeye dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, altyapı yatırımlarını yaz-kış, yağmur-çamur demeden sürdürüyor. Bu kapsamda Ünye ilçesi Çatak Mahallesi’nde içme suyu hattı çalışmalarına kısa süre önce başlatılan OSKİ 8. 150 metrelik içme suyu hattı çalışmasını tamamladı. 90 hanenin ihtiyacını karşılayacak içme suyunda son aşama olan evlere bağlantı çalışması gerçekleştiriliyor. Tüm ilçelerin sağlıklı altyapıya kavuşması için önemli yatırımları hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten OSKİ Genel Müdür Murat Us, “Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçemizde altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda kısa süre önce Ünye ilçesi Çatak mahallesinde başladığımız 8.150 metrelik içme suyu altyapısını modern şekli ile tamamladık. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile aynı yol güzergâhında olan Hocaoğlu, Balcılı ve Bakılı Mevkileri ilk defa düzenli içme suyu sistemine kavuşmuş oldu. Şuan ekiplerimiz mahallelerimizde ev bağlantılarını gerçekleştiriyor. Kısa süre içinde yapılacak bu çalışma sonrasında evlere temiz ve kaliteli içme suyu vermeye başlayacağız'' dedi.