Vatandaş istedi, Başkan Büyükakın yerine getirdi

GÜNDEM 04.06.2021 - 10:23, Güncelleme: 04.06.2021 - 10:23 2614+ kez okundu.

Vatandaş istedi, Başkan Büyükakın yerine getirdi

Başkan Büyükakın, kendisine sosyal medyadan ulaşarak, Dilovası Tepecik Mahallesi’nde bir hayırseverin yaptırdığı çeşmenin onarılmasını isteyen vatandaşın talebini yerine getirdi. KOCAELİ (İGFA)- Gebze ilçesinde yaşayan Nedim Kasım’ın, 1999 Marmara Depremi’nde hayatını kaybeden üniversite öğrencisi oğlu Hakkı Serkan Kasım’ın anısına yaptırdığı çeşmenin zamanla bakımsızlıktan yıprandığını gören bir vatandaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a sosyal medya hesabından ulaşarak, durumu bildirdi. Başkan Büyükakın, duyarlı vatandaşın Dilovası ilçesi Tepecik Mahallesi’ndeki çeşmenin tamir edilmesi yönündeki talebi üzerine, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na, gereğinin yapılması konusunda talimat verdi. Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerince keşfi yapılan çeşmenin, kısa sürede çatısı ve fayansları yenilenerek, boyası tamamlandı. Onarılarak güzel bir görünüme kavuşturulan çeşme, vatandaşların hizmetine yeniden sunuldu. Nedim Kasım, zamanla yıpranan çeşmenin onarımının yapılarak yenilenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür etti.