Vatandaş tamamlanmayan kanalizasyon çalışmalarına çözüm bekliyor

23.03.2022 - 16:55, Güncelleme: 23.03.2022 - 17:03 6587+ kez okundu.

Vatandaş tamamlanmayan kanalizasyon çalışmalarına çözüm bekliyor

Geçtiğimiz yıl Gaziantep'de yaşayan bir vatandaş, Şehit Mahmut Söylemez İlkokulu'nun kötü hava koşullarında vatandaşlar ve öğrenciler için çile haline geldiğini söylemiş ve belediyeden yardım istemişti. Yine aynı bölgede yaşayan vatandaş bu kez de Zeugma konutlarında yapılan kanalizasyon çalışması nedeniyle mağdur olduğunu dile getiriyor. Durumdan şikayetçi olduklarını belirten vatandaş bu konuda Şehitkamil Belediyesi'nden çözüm bekliyor.