Yağmur suları kontrol altına alınıyor

04.12.2020 - 15:59, Güncelleme: 04.12.2020 - 15:59 1946+ kez okundu.

Yağmur suları kontrol altına alınıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi kentin altyapı ve üstyapı sorunlarını giderme noktasında tüm birimleriyle koordineli çalışmaya devam ediyor. Yağmur yağışları sırasında biriken suların kolay deşarj edilmesi ve altyapı eksikliğinin giderilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Odabaşı Mahallesi’nde yağmursuyu döşeme çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir yetkilileri, yağmur sularının tahliyesi için gerçekleştirilen çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanacağını bildirdi.

Hatay HABERİ