Yalova rengarenk olacak

ÇEVRE 12.05.2021 - 11:07, Güncelleme: 12.05.2021 - 11:07 2585+ kez okundu.

Yalova rengarenk olacak

Yalova Belediyesi ekipleri şehrin önemli lokasyonlarından biri olan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydan’ında peyzaj çalışmalarına başladı. Havaların ısınmasıyla beraber mevsimlik çiçek dikimlerine başlayan Yalova Belediyesi ekipleri, ‘Çiçek Kenti Yalova’ adına yakışacak olan çalışmalara imza atıyor. Kentin ana arterleri başta olmak üzere birçok noktada çalışmalar yürütülüyor. Yalova Belediyesi ekipleri şehre estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla başlattığı mevsimlik çiçek dikimleri kente farklı bir hava getiriyor. Vatandaşlar, Yalova’nın çiçek kenti imajına yakışan görüntüye kavuşmasından dolayı Yalova Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a teşekkürlerini ilettiler.