Yıldırım Belediyesi'nden yeni öğrenci yurdu

25.09.2021 - 17:40, Güncelleme: 26.09.2021 - 09:49 3750+ kez okundu.

Yıldırım Belediyesi'nden yeni öğrenci yurdu

Bursa'nın bir ilçesi olan Yıldırım Belediyesi yeni öğrenci yurdu çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Oktay Yıldırım, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ile 152 Evler Mahallesi'nde yapılacak olan yurdu ziyaret etti.

BURSA (İGFA)-  Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yeni yapılan yurdu yakından inceledi. Başkan Yılmaz, " Yıldırım Belediyesi olarak hem kamu yatırımlarıyla yeni yurtların elde edilmesi hem de vakıfların ve özel müteşebbislerin katkılarıyla ilçeye yeni yurtaların kazandırılması noktasında çalışmalarımız sürdürüyoruz" dedi.