Yıldırımlı çocukların tatil keyfi

ÇOCUK 27.01.2022 - 14:03, Güncelleme: 27.01.2022 - 16:25 3962+ kez okundu.

Yıldırımlı çocukların tatil keyfi

Bursa'da Yıldırım Belediyesi, yarıyıl tatiline yönelik düzenlediği etkinliklerde Yıldırımlı çocuklar doyasıya eğlendi.

BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediyesi, sömestir tatilinde karne alan çocuklara yönelik bir dizi etkinlik düzenledi. Barış Manço Kültür Merkezi’nde geleneksel sokak oyunları ile başlayan etkinlikler, yüz boyama, müzikli drama oyunları ve Arda ile Ceren Tiyatrosu ile devam etti. Etkinliklerin son gününde ise minikler, Kaplıkaya Cazibe Merkezi Tünel Akvaryum’da ağırlandı. Tünel Akvaryum ziyareti sırasında hem eğlenen hem de öğrenen çocuklar, koi, timsah balığı, kırmızı kuyruk kedi balığı, vatoz gibi farklı türde su canlılarını yakından tanıma fırsatı buldu. Çocukları için düzenlenen etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getiren veliler, Yıldırım Belediyesi ve Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.