Yıldırımlı kadınlara bir spor merkezi daha

SPOR 22.02.2021 - 15:14, Güncelleme: 22.02.2021 - 15:14 3217+ kez okundu.

Yıldırımlı kadınlara bir spor merkezi daha

Yıldırım Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Ulus Kadın Eğitim ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor.

Yıldırım Belediyesi, Sinandede Mahallesi, 75. Yıl Mahallesi ve Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisleri’nde oluşturduğu kadın spor merkezlerine bir yenisini daha ekledi. Ulus Mahallesi’ndeki Hümahatun Evleri’nde toplam 600 metrekare alana sahip spor merkezinde, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşecek eğitimlerde pilates, step, aerobik ve fitness çalışmaları yapacak olan kadınlar, profesyonel spor hizmeti alacak. Kişisel eşyaların konulabileceği kilitli dolaplar, soyunma odaları, dinlenme alanları ve duşların da bulunduğu merkezde, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri grup dersleri de gerçekleştirilecek. Donanımlı bir spor merkezi İlçeye bir kadın spor merkezi daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bu merkezin kadınlara sağlıklı bir yaşam vaat etmesinin yanı sıra aynı zamanda sosyalleşme fırsatı da sunacağını söyledi. Başkan Oktay Yılmaz, şöyle devam etti: “Ulus Kadın Spor Merkezimiz diğer spor merkezlerimiz gibi donanım olarak birçok imkâna sahip. Profesyonel spor salonlarında bulunan spor ekipmanlarını burada da kadınlarımızın hizmetine sunduk. İlçemizdeki kadın spor merkezlerimizde, diyetisyenlerimiz rehberliğinde, bilimsel yöntemleri kullanarak kadınlarımız spor yapma fırsatı buluyor. Bu spor merkezleri sayesinde kadınlarımız hem spor yaparken hem de sosyal açıdan hayatın stresinden uzaklaşıyor. Ben bu vesileyle yeni spor merkezimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, kadınlarımıza sağlıklı yaşam olanağı tanıyan spor merkezlerimize de tüm kadınlarımızı davet ediyorum.”

Donanımlı bir spor merkezi