Bu Kadarınada Pes Dedirten Davranış!

Hanımçeşme mahallesinde kendini bilmez bazı kişiler içtikleri içki şişelerini yol üzerindeki kaldırıma dizdi. Bu davranış mahalle sakinlerinin tepkisine neden olurken, Belediye Başkanı Mustafa Güler’de nahoş görüntülerin kendisini üzdüğünü, bu davranışın ne Tavşanlı’ya ne insanlığa nede Türk örf ve ananelerine yakıştığını vurguladı.Başkan Mustafa Güler, caddenin hemen belediye ekipleri tarafından temizlendiğini belirterek şu ifadeleri kullandı; ”

Bugün whatsapp üzerinden vatandaşlarımız tarafından bize gönderilen fotoğraf çok üzücü. Kim neyi ispatlamaya çalışmış anlamak mümkün değil. Mahalle sakinlerimiz kızgın ve haklılar. Bu davranış çevreye yapılan bir duyarsızlık değil, topluma karşı yapılmış bir hakarettir. Rezil bir davranış. Ne insanlığa nede Türk Milletinin örf, adet ve geleneklerine sığar. Bu insanları kendilerini toparlamaya davet ediyorum. İnşallah Tavşanlımızda birdaha böyle görüntülerle karşılaşmayız”