Küçükkuyu'da yol düzenleme çalışması

Küçükkuyu Belediyesi yol düzenleme çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda belediye tarafından Gökçetepe Mahallesi Kuru Dere Sokak'ta yol düzenleme ve mıcır serme, Mıhlı Mahallesi Sarmaşık ve Bahadır sokaklarda da yol tamiratı çalışmaları devam ediyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, temiz ve düzenli bir çevre için çalıştıklarını söyledi. Balkan, "İlçemizin çehresi bizim için son derece önemli. Vatandaşlarımızı düzenli yollara kavuşturmak için çalışmalarımız tam gaz devam ediyoruz. Bu kapsamda belediyemiz tarafından Gökçetepe Mahallesi Kuru Dere Sokak'ta yol düzenleme ve mıcır serme, Mıhlı Mahallesi Sarmaşık ve Bahadır sokaklarda da yol tamiratı çalışmalarını sürdürüyoruz " dedi. Balkan, ilçe genelinde yol düzenleme çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.