İzmit Belediyesi Gebzeli Gazileri de unutmadı

İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesine bayram ziyareti gerçekleştirdi.
İzmit Belediyesi, İzmit Belediyesi, Kurban Bayramı vesilesiyle kent genelinde bulunan gazi derneklerini ziyaret etmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi koordinatörü Ozan Aksu, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gebze Şubesini ziyaret ederek Başkan Mahmut Kaya ve yönetiminin Kurban Bayramı’nı kutladı.
HEDİYE TAKDİM EDİLDİ
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in bayram tebriklerini ileten Koordinatör Ozan Aksu, kendilerine çiçek ve tablo hediye etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten dernek yönetimi, en kısa sürede tekrar bir araya gelmeyi ümit ettiklerini ifade ederek Aksu’ya ve Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini ilettiler.