İzmit Belediyesi Sultaniye’de istinat duvarını tamamladı

Vatandaşlara güvenli alanlar oluşturmak adına çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Sultaniye Mahallesi’nde istinat duvarı yapım çalışmasını tamamladı.
İzmit Belediyesi, toprak kayması gibi kazaların önüne geçmek amacıyla ihtiyaç olan ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine bölgelerde taş duvar örme ve istinat duvarı çalışmalarına devam ediyor. Kırsal bölgelerde de çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler Sultaniye Mahallesi Merkez Mevkii’nde 100 metre uzunluğunda istinat duvarı çalışmasını tamamladı.

ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların talebi üzerine Sultaniye Mahallesi Merkez Mevkii’nde yapımına başladığı istinat duvarı çalışmalarını tamamladı. 100 metre uzunluğa ve 2 metre yüksekliğe sahip alanda yapılan çalışmaları tamamlayan ekipler, vatandaşlara güvenli bir alan sundu.