23 Nisan kutlamalarını 100 binler canlı yayından takip etti

GÜNDEM 24.04.2021 - 13:41, Güncelleme: 24.04.2021 - 13:41 4175+ kez okundu.

23 Nisan kutlamalarını 100 binler canlı yayından takip etti

İzmit Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını 100 binlerce kişi anlık olarak takip etti.

İzmit Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını 100 binlerce kişi anlık olarak takip etti İzmit Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlaması için hazırladığı müzik ve animasyonlu şehir turu İzmitliler’e unutulmaz bir bayram yaşattı. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle kutlamaları evlerinden takip eden vatandaşlar pencerelerden dışarı çıkarak coşkuya ortak oldu. Başkan Hürriyet, gün boyunca 23 Nisan TIRI’ndan vatandaşları selamlarken tüm anlar sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. 135 binden fazla  İzmitliler’in yanında Türkiye’nin dört bir yanından 100 binlerce kişi İzmit’teki 23 Nisan kutlamalarını canlı yayından takip etti. İzmit Belediyesi ve belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayınları 135 binin üzerinde kişi anlık olarak izlerken binlerce kutlama ve sevgi dolu mesajı göndererek bayramın coşkusuna ortak oldu.

135 binden fazla