Osmangazi Belediyesi

Ağaç kesimiyle ilgili incelemeler başlatıldı

22.12.2020 - 17:42, Güncelleme: 22.12.2020 - 17:42 2278+ kez okundu.

Ağaç kesimiyle ilgili incelemeler başlatıldı

Şehirde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bazı cadde ve sokaklarda bulunan ağaçlar kesildi.

Bad Godesberg Parkı, Kubbeli Cami ve Çevre Yolunda bulunan bazı ağaçların kim ya da kimler tarafından kesildiğine yönelik Yalova Belediyesi konuyla ilgili olarak bir inceleme başlattı. Bad Godesberg Parkında kesilen ağaçlar yerlerinde bulunmazken, Kubbeli Cami ve Çevre Yolunda bulunan ağaçlar kesilerek yerlerinde bırakıldı. Konuyla ilgili olarak Yalova Belediyesi ağaçları kesen kişi ve kişilere ulaşılması için inceleme başlattı.

Yalova HABERİ