Ahilik haftasında esnafla buluştular

15.09.2021 - 10:13, Güncelleme: 15.09.2021 - 10:13 1509+ kez okundu.

Ahilik haftasında esnafla buluştular

Bolluğun ve bereketin simgesi olarak kutlanan Ahilik Haftası kapsamında Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Babuccu ve Ankara Pazarcılar Odası Başkanı Recep Ayhan Kartaltepe Pazarı’ndaki esnafları ziyaret etti.

Bolluğun ve bereketin simgesi olarak kutlanan Ahilik Haftası  kapsamında Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Babuccu ve Ankara Pazarcılar Odası Başkanı Recep Ayhan Kartaltepe Pazarı’ndaki esnafları ziyaret etti. Ahilik geleneğinin önemine değinen Babuccu, “Dürüstlük, sözüne güvenilirlik, yardımlaşma, dayanışma gibi en güzel hasletlerin buluştuğu bu kültürü korumak önceliklerimizdendir. Ne mutlu ki Mamak esnafı da üreticisi de sanayicisi de bu güzel ahlakı yaşatmaya devam ediyor” dedi. Esnaflar gelişmişlik düzeyini belirliyor Esnafın bir kentin gelişmişlik düzeyini en iyi belirleyen unsurlardan biri olduğuna da kaydeden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Babuccu, “Esnafımızın güler yüzlülüğünü daim etmek, sıkıntılarını dinleyip çözüm bulmak bizlere düşüyor. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Esnaflar gelişmişlik düzeyini belirliyor