Akhisar Belediyesi Mahallesi Kreşi minikleri can dostları ile buluştu

GÜNDEM 04.10.2021 - 17:16, Güncelleme: 04.10.2021 - 17:16 1885+ kez okundu.

Akhisar Belediyesi Mahallesi Kreşi minikleri can dostları ile buluştu

Akhisar Belediyesi tarafından 1 yıldır faaliyet gösteren Mahalle Kreşi minikleri 4 Ekim Hayvanları Koruma günü nedeniyle düzenlediği etkinlik kapsamında sokak hayvanlarını beslediler. Akhisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından organize edilen etkinlik çerçevesinde Akhisar Belediyesi Mahallesi Kreşi’nde eğitim gören minikler kendi elleri ile sokak hayvanlarını besledi. Gün boyu şehrin farklı noktalarında can dostları ile buluşan miniklerin heyecanı ise yüzlerine yansıdı.