Alanya Belediyesi'nin yayla mesaisi sürüyor

GÜNDEM 24.06.2021 - 11:58, Güncelleme: 24.06.2021 - 12:00 2740+ kez okundu.

Alanya Belediyesi'nin yayla mesaisi sürüyor

Alanya Belediyesi, Alanya yaylalarında çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. TOSLAK VE PAYALLAR YAYLALARINDA YOĞUN ÇALIŞMA Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alanya'nın doğu yaylalarının ardından batı yaylalarında da yol çalışmalarına başladı. Batı yaylalarının bakım, onarım ve asfalt programına alınan yollarında ön hazırlıklarını tamamlayan ekipler, çalışmalarına Toslak ve Payallar yaylalarının yolları ile başladı. Çalışmalar kapsamında yollarda ulaşım konforu sağlanırken, yollar asfaltlanıyor, dere ve çay geçişlerinde de altyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. BAŞKAN YÜCEL, “ŞEHRİMİZİN HER NOKTASINA ULAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Yayla sakinleri, "Yollarımız şehir merkezindeki yollardan farksız hale geldi" diyerek Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür ettiler.  Başkan Yücel ise, Alanya'nın her köşesinde olduğu gibi Alanya yaylalarında da aralıksız olarak çalıştıklarını belirterek "Şehrimizin her noktasında vatandaşımızın ulaşım konforunu arttırmaya devam edeceğiz." dedi.

TOSLAK VE PAYALLAR YAYLALARINDA YOĞUN ÇALIŞMA

BAŞKAN YÜCEL, “ŞEHRİMİZİN HER NOKTASINA ULAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”