Altyapı temizlik çalışmaları kapsamlı olarak devam ediyor

25.01.2021 - 12:29, Güncelleme: 25.01.2021 - 12:29 1983+ kez okundu.

Altyapı temizlik çalışmaları kapsamlı olarak devam ediyor

Yalova Belediyesi ekipleri, geçtiğimiz hafta sonu sokağa çıkma yasağında birçok noktada çalışmalarını sürdürdü. Şehir genelinde başlatılan çalışmada daha önceden Yalova Belediyesi ekipleri tarafından altyapı kanal temizlikleri tamamlanan hatların daha net görülebilmesi ve durum değerlendirilmesi yapılabilmesi için görüntüleme çalışmaları devam ediyor. Bununla birlikte altyapı görüntüleme işlemleri devam eden Cengiz Koçal, Sefabey Caddeleri ile Doğan, Kıbrıs Sokak ve Atatürk Bulvarında devam çalışmalar sonrasında tespit edilen sıkıntılı ve problemli olan yerlerin bakım ve onarımları ilerleyen süreçte Yalova Belediyesi ekiplerince tamamlanacak.

Yalova HABERİ