Arnavutköy’de 3 yıldır Belediye ve İSKİ arasında mekik dokuyan mahalleli isyan etti

17.02.2021 - 16:54, Güncelleme: 17.02.2021 - 16:54 2430+ kez okundu.

Arnavutköy'de yıllardır çözülemeyen altyapı sorunu, bölgede ikamet eden mahalle sakinlerini adeta isyan ettirdi. Mahallelerindeki altyapı sorununun çözülmesi için Arnavutköy Belediyesi ve İSKİ arasında sürekli müracaat için mekik dokuduklarını ancak bir sonuç alamadıklarını belirten Arnavutköy Haraçcı Mahallesi sakinleri, “Artık yeter. Belediye yol çalışması yapıp yolu açacak. Sadece beklentimiz bu. Ancak belediye İSKİ'ye, İSKİ de belediyeye yönlendirip duruyor. 3 yıldır kâğıt taşıyoruz. Yetkililerden bu konuyla ilgili acil çözüm bekliyoruz” diyor.

Arnavutköy'de var olan ve yıllardır çözülemeyen altyapı sorunu, burada ikamet eden mahalle sakinlerini olumsuz bir şekilde etkilemeye devam ediyor. Şeffafbelediyecilik.com’a ulaşan Arnavutköy Haraçcı Mahallesi sakinleri, yıllardır çözülemeyen altyapı sorununun artık kendilerini bezdirdiğini söyledi. Arnavutköy Belediyesi ile iletişime geçtiklerini belirten bölge sakinleri, uzun bir süre geçmesine rağmen somut bir girişimin gerçekleşmediği söyledi. Mahallelerindeki altyapı sorununun çözülmesi için Arnavutköy Belediyesi ve İSKİ arasında sürekli müracaat için mekik dokuduklarını ancak bir sonuç alamadıklarını belirten Arnavutköy Haraçcı Mahallesi sakinleri, “Artık yeter. Belediye yol çalışması yapıp yolu açacak. Sadece beklentimiz bu. Ancak belediye İSKİ'ye, İSKİ de belediyeye yönlendirip duruyor. 3 yıldır kâğıt taşıyoruz. Yetkililerden bu konuyla ilgili acil çözüm bekliyoruz” diyor. İlgilenecekleri söyleyip ilgilenmiyorlar Yetkililerin yeni bir altyapı projesinin gerçekleşeceğini ve kanalizasyon hattının iyileştirileceğini ifade ettiğini kaydeden sakinler, artık bu konuda harekete geçilmesini bekliyor.   Yetkililerin, var olan şikayet talebini alıp ilgileneceklerini söylediklerini fakat yıllardır bu sorunun giderilmediğini dile getiren Haraçcı Mahallesi sakinleri, “Arnavutköy Belediyesi İSKİ’ye, İSKİ ise belediyeye yönlendiriyor. İSKİ’ye de Arnavutköy Belediyesi’ne de müracaat ettik ama henüz bir sonuç alamadık. 3 yıldır bu konuda iki kurum arasında belgeleri taşıyoruz” diyerek isyan ettiler.  Yardım bekliyorlar Arnavutköy sakinleri, uzun zamandır bu sorundan mustarip olduklarını belirterek, kısa bir süre içerisinde belediye ve ilgili yetkililerden yardım ve çözüm beklediklerini dile getiriyorlar. Şeffafbelediyecilik.com olarak, yetkilileri bir an evvel bölgede yaşanan altyapı sorununu gidermeye ve bölge sakinlerinin taleplerini göz önünde bulundurarak, bu konu ile yakından ilgilenmeye davet ediyoruz.

İlgilenecekleri söyleyip ilgilenmiyorlar

Yetkililerin, var olan şikayet talebini alıp ilgileneceklerini söylediklerini fakat yıllardır bu sorunun giderilmediğini dile getiren Haraçcı Mahallesi sakinleri, “ Arnavutköy Belediyesi İSKİ’ye, İSKİ ise belediyeye yönlendiriyor. İSKİ’ye de Arnavutköy Belediyesi’ne de müracaat ettik ama henüz bir sonuç alamadık. 3 yıldır bu konuda iki kurum arasında belgeleri taşıyoruz” diyerek isyan ettiler.

Yardım bekliyorlar

İstanbul HABERİ