ASSİM Sivil Toplum Günleri sona erdi

08.11.2021 - 15:54, Güncelleme: 08.11.2021 - 15:54 1089+ kez okundu.

ASSİM Sivil Toplum Günleri sona erdi

Muratpaşa Belediyesi’nin Antalya’nın ortak akıl merkezi, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezleri’nde (ASSİM) 3 hafta süren ‘Sivil Toplum Günleri’ sertifika töreniyle sona erdi. ASSİM organizatörlüğünde Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) ve SivilAnt işbirliğinde düzenlenen ASSİM Sivil Toplum Günlerine, ASSİM yerleşkesinde yer alan 139 sivil toplum kuruluşundan temsilciler katıldı. Sivil toplum kuruluşlarının kapasitelerini geliştirmeyi hedefleyen program 3 hafta sürdü. Programın ilk haftasında Antalya Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay ve Hatice Sağlam dernek mevzuatları hakkında katılımcıları bilgilendirirken AÜ’den Doç. Dr. Zuhal Gökdemir iletişim becerileri konulu sunum yaptı. Programın ikinci haftasında ise AÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ceren Kalfa, insan hakları konulu atölye çalışması gerçekleştirdi. Sivil Toplum Günlerinin son haftasında, 1-2 Kasım tarihlerinde ise Antalya Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’nden SivilAnt Derneği’ni temsilen araştırmacı Hakan Şimşek'in ‘proje döngüsü’ eğitimi verdi. Katılımcılar, Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı'nın katıldığı törende sertifikalarını aldı.