Atatürk ve şehitler, CHP İlçe Başkanlığı’nca Tarsus‘ta düzenlenen programda dualarla anıldı

16.11.2021 - 12:45, Güncelleme: 16.11.2021 - 12:45 1604+ kez okundu.

CUMHURİYET Halk Partisi Tarsus İlçe örgütü tarafından, ebediyete intikalinin 83. yıl dönümü dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz Şehitlerimiz için dualar okundu. Şehitler Tepesi Mahallesi Şehitler Camiinde gerçekleşen ve Tarsus Müftülüğü ile Mersin Büyükşehir Belediyesi hocalarının ve Emekli Vaiz Ali Kılınç ‘ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz anıldı. Programa CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, İlçe Yöneticileri ve Şehitler Tepesi Mahalle Muhtarı Ruhi Güngör ile mahalle sakinleri katıldı. Başkan Varal, “Kurtuluş Savaşında hepimizin atası dedesi mücadele etti , Mustafa Kemal Atatürk , silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz , gazilerimiz ; milletimizin özgürlüğü , bağımsızlığı için mücadele ettiler, rahmetle anıyoruz.  Birliğimizin ve beraberliğimizin kıymetini bilmeliyiz. Atatürk gibi bir lidere sahip olmamız milletimiz için gurur kaynağıdır. Halkımızın Atatürk ve devrimlerini yaşatmaya devam edeceğine inancım tamdır. Tarsus ‘ta hafta boyunca vatandaşlarımızla beraber Atamızı anmanın onurunu yaşadık. Atamızın, silah arkadaşlarının ve şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi. Cami çıkışında ise tüm vatandaşlara kurabiye ve su ikramında bulunuldu.

Başkan Varal,

Cami çıkışında ise tüm vatandaşlara kurabiye ve su ikramında bulunuldu.