Aydın’da kamyonun altında kalan çocuk ağır yaralı

GÜNDEM 14.07.2021 - 18:46, Güncelleme: 14.07.2021 - 18:46 1097+ kez okundu.

Aydın’da kamyonun altında kalan çocuk ağır yaralı

Aydın'da devrilen kamyonun altında kalan çocuk ağır yaralandı. Şahin KANAT (Büyükşehir Medya) - Aydın'ın Efeler ilçesi Gölcük Mahallesi'nde meydana gelen kazada, kamyonun altında kalan çocuk ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, seyir halindeki 20 LV 365 plakalı kamyon sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek aracı devirdi. Kamyon içerisinde bulunan sürücünün oğlu sıkışarak yaralandı. İhbar üzerine bölgeye AFAD, İtfaiye, Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler küçük çocuğu bulunduğu yerden alıp ambulansta ilk müdahalesi ardından hastaneye kaldırdı. Kazada ağır yaralanan çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

Aydın'da devrilen kamyonun altında kalan çocuk ağır yaralandı.