Bartın Kültür ve Sanat Merkezi’nde sona doğru

15.06.2022 - 19:13, Güncelleme: 16.06.2022 - 09:14 3250+ kez okundu.

Bartın Kültür ve Sanat Merkezi’nde sona doğru

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapım çalışmaları devam eden Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Akın inceleme gezisinde EYBEY Medya muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

BARTIN (İGFA) – Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamasında, “Yapım çalışmaları devam eden Kültür ve Sanat Merkezi inşaatında incelemelerde bulunduk. Kültür ve sanat şehri Bartın’ımıza çok yakışacak olan bu projemizde sona gelindi. Proje kapsamında yaptığımız çalışmaları Pusula Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nilay Meryem Çömlek, EYBEY Medya Muhabirleri Kübra Nur Ak ve Elif Onur’un gerçekleştirdiği canlı yayın programında anlattım. Allah nasip ederse bir aksilik olmazsa bu yıl sonunda projemizi şehrimize kazandıracağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.