Başkan Ataç üstyapı çalışmalarını inceledi

GÜNDEM 14.09.2021 - 15:29, Güncelleme: 14.09.2021 - 15:29 1434+ kez okundu.

Başkan Ataç üstyapı çalışmalarını inceledi

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin Yenibağlar’da sürdürdüğü yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ataç, “Özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu merkezlerde, yaya öncelikli çalışmalar yapıyor ve düzensiz araç parkının önüne geçmeyi hedefliyoruz” dedi.

Tepebaşı Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği üstyapı çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da Yenibağlar Mahallesi’nde yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler alan Başkan Ataç, belediye personeline de kolaylıklar diledi. Çalışmalara ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Kent merkezimiz ve kırsal mahallelerimizde birçok noktada eş zamanlı olarak üstyapı çalışmalarına devam ediyoruz. Kentimizdeki tüm yolların ve kaldırımların Tepebaşı’na yakışır bir hal alması için ekiplerimiz özveri ile görev yapıyor. Verimli ve yoğun tempo ile çalıştığımız bir yaz sezonunu geride bıraktık. İhtiyaç duyulan noktalarda, belirlenen program çerçevesinde çalışmalarımız aralıksız şekilde sürüyor. Tüm bu çalışmalarda özellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu merkezlerde, yaya öncelikli çalışmalar yapıyor ve düzensiz araç parkının önüne geçmeyi hedefliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaları, anlayışla karşılayan esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza, zorlu pandemi koşullarına rağmen özveriyle çalışmalarını sürdüren personellerimize de teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bu çalışmalar neticesinde ilçemizde ulaşım ve üstyapı daha da iyi noktalara ulaşacak” dedi. Başkan Ataç’a incelemeleri sırasında Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu da eşlik etti.