Başkan Ataç'tan Dünya Romanlar Günü mesajı

07.04.2021 - 17:51, Güncelleme: 07.04.2021 - 17:54 4098+ kez okundu.

Başkan Ataç'tan Dünya Romanlar Günü mesajı

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, bir mesaj yayımlayarak Roman vatandaşların, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nü tebrik etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında Romanların, dünyada olduğu gibi kentimizin kültür mozaiğinin de önemli bir kesimini oluşturduğunu belirten Başkan Ataç, “Romanlar, dünyanın birçok ülkesinde yaşayan, zorlu yaşam koşullarına ve bütün sıkıntılarına rağmen, dünyanın gülen yüzü, renkli kültürü, neşeli, bir o kadarda hüzünlü insanlarımızdır. Bu vesileyle yaşadıkları coğrafyayı renkli kültürleriyle canlandıran, kültürel zenginlikleriyle katkılar sağlayan Eskişehir’deki ve ülkemizdeki tüm Romanların, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nü kutluyorum” sözlerini kullandı.