Başkan Deniz Köken'den Çobançeşme Parkı müjdesi

GÜNDEM 07.06.2021 - 10:49, Güncelleme: 07.06.2021 - 10:49 2730+ kez okundu.

Başkan Deniz Köken'den Çobançeşme Parkı müjdesi

Eyüpsultan Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programında belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren, yeni projeleri anlatan Başkan Deniz Köken, Çobançeşme Parkı ile ilgili çok farklı bir projeyi hayata geçirecekleri müjdesini verdi. Bir vatandaştan gelen Çobançeşme Parkı ile ilgili soruyu yanıtlayan Başkan Deniz Köken “Çobançeşme Parkı’nın yanındaki İETT durağıyla beraber değerlendiriyoruz. Yakın zamanda İETT oradan çıkacak inşallah. Onlara yer bulduk, o zaman orada hayallerin almayacağı, çok farklı bir şey çıkacak ortaya” dedi.