Başkan Erdem aşure etkinliklerine katıldı

07.09.2021 - 16:28, Güncelleme: 07.09.2021 - 16:28 1573+ kez okundu.

Başkan Erdem aşure etkinliklerine katıldı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçe Cumhuriyet Halk Partisi aşure etkinliği ve Zübeyde Hanım mahallesi aşure etkinliğine katıldı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçe Cumhuriyet Halk Partisi aşure etkinliği ve Zübeyde Hanım  mahallesi aşure etkinliğine katıldı. Muharrem ayının bereketini temsil eden aşure günü haftasında Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, vatandaşlarla uzun uzun sohbet ederek dileklerini isteklerini dinledi. Zübeyde Hanım mahallesi Metin Dündar'ın düzenlemiş olduğu aşure etkinliğinde Başkan Erdem; "Tüm hemşehrilerimin dualarının kabul olması dileğiyle" dedi. Başkan Erdem; "Aşure bolluktur, berekettir" Aşure haftasında vatandaşlarla iç içe olan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Ceyhan Belediyesi olarak vatandaşlarımızın tüm isteklerini yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Tüm halkımızın aşure gününde dualarının kabul olmasını canı gönülden istiyorum. Aşure ayı bolluktur, berekettir. Halkımızla güzel vakit geçirerek tüm istek ve taleplerini dinledik.Yerine getirmek için Ceyhan Belediyesi olarak gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Başkan Erdem; "Aşure bolluktur, berekettir"