Başkan Hülya Erdem'den Kurban Bayramı mesajı

GÜNDEM 19.07.2021 - 14:16, Güncelleme: 19.07.2021 - 14:16 1179+ kez okundu.

Başkan Hülya Erdem'den Kurban Bayramı mesajı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj  yayınladı. Milli ve Dini Bayramlarımızın birlik ve beraberlik bağımızı kuvvetlendirdiği, yardımlaşmayı ve hoşgörüyü arttırarak çoğaldığını belirten Başkan Erdem, "Kurban Bayramı Ceyhan’ımıza, ülkemize, tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve Dini Bayramlarımızı fırsat  bilerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanıp bu kutlu günlerde barış ve sevgi dolu günler geçirebilmek için birlik ve beraberlik içerisinde  elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz. Belediye olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız. Nöbetçi ekiplerimiz bayram süresince siz vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Son olarak şunu ifade etmek istiyorum, yeniden eski bayramları yaşayabilmek için bu bayram da mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edelim. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın en değerli anlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.