Başkan Oktay müzik emekçileriyle buluştu

07.06.2021 - 15:54, Güncelleme: 07.06.2021 - 15:54 2647+ kez okundu.

Başkan Oktay müzik emekçileriyle buluştu

Pandemi döneminde büyük sıkıntı yaşayan müzik emekçileriyle bir araya gelen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “İmkanlarımız ölçüsünde destek verdik. Yanlarında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmarisli müzik emekçileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Marmaris’teki mekanlarda sahne alan ancak pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik emekçilerine imkanları ölçüsünde destek sunduklarını söyleyen Oktay, “Bundan sonra da sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. EMPATİ YAPIYORUM “Pandemide toplum olarak büyük sıkıntı yaşadık. Ama müzik sektöründeki dostlarımız olarak sizler bu sorunları biraz daha fazla yaşadınız” diyen Oktay “Pandemiye kadar gerek yerli halkın gerekse Marmaris’e ziyarete gelen misafirlerimizin eğlenmesinde, keyifli zamanlar geçirmesinde hepinizin büyük katkısı oldu. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Sanatçılar daha duygusal insanlardır. Belki bu süreci sizler kadar derin hissedemeyiz. Ama şundan emin olun ki ben de sizlerle empati yapmaya özen gösteriyorum. Sorunlarınıza bir nebze çözüm olabildiysek ne mutlu bize” ifadesini kullandı. ÖRGÜTLENMEK ÇOK ÖNEMLİ Marmarisli sanatçıların örgütlenme çalışmasından da haberdar olduğunu söyleyen Oktay, “Örgütlenmek çok önemli. Sizin bu girişiminizi taktirle karşılıyorum. Ben bu sektörde çalışan herkesin bu oluşuma, bu dernekleşme çalışmasına sahip çıkacağını umut ediyorum. Sizlerin olası olumsuz süreçlerde daha büyük sıkıntı yaşamaması için bu oldukça önemli” diye konuştu. Oktay son olarak SMA hastası 2 yaşındaki Ayaz Ünen için düzenlenen kampanyaya destek verdikleri için de bir kez daha teşekkür etti. DESTEK VERMEYE HAZIRIZ Kahvaltıda söz alan müzik emekçileri de süreç boyunca yaptığı destekler için Başkan Oktay’a teşekkür etti. Müzisyenler yaz sezonu ile ilgili organizasyonlarda yer almak istediklerini belirterek, “Belediyemizin yapacağı organizasyonlarda destek vermeye hazırız. Birbirimize destek olarak bu zor günleri atlatacağımıza inanıyoruz” açıklamasını yaptılar. Kahvaltıda yaz sezonunda yapılacak organizasyonlarla ilgili de fikir alışverişinde bulunduk.

EMPATİ YAPIYORUM

ÖRGÜTLENMEK ÇOK ÖNEMLİ