Başkan Özlü, Milletvekili Keşir'i ağırladı

01.12.2020 - 13:56, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 5555+ kez okundu.

Başkan Özlü, Milletvekili Keşir'i ağırladı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile birlikte Konuralp Antik Kenti ve Katı Atık Entegre Tesisinde incelemelerde bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin tarihi, turistik açıdan tanıtımı ve yılların sorunlarına kökten çözüm projeleri üretmesinin yanında, yapılan çalışmaların kamuoyuna aktarılması konusunda da her kesimden ziyaretçi ile ilgilenmeyi ihmal etmiyor. Başkan Özlü, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’i, Batı Karadeniz’in tek antik kenti konumunda bulunan ve kazı çalışmalarının yoğunlaşmasıyla geçtiğimiz günlerde önemli keşiflerin yaşandığı Konuralp Antik Kentinde ağırladı. Keşir ile birlikte tarihi bölgeyi gezen Başkan Özlü, kazı çalışmalarına yönelik gelinen son durumla ilgili de yetkililerden bilgi aldı. Başkan Dr. Faruk Özlü, antik kent ziyaretinin ardından beraberinde AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile birlikte Kapalı Entegre Katı Atık Ayrıştırma, İşleme ve Enerji Üretim Fabrikasına geçerek buradaki son durum hakkında bilgi aldı ve fabrika genelinde incelemede bulundu.