Başkan Pekyatırmacı, 'Hemşehrilerimizle güçlü bir gönül bağımız var'

01.10.2021 - 15:00, Güncelleme: 01.10.2021 - 15:00 3591+ kez okundu.

Başkan Pekyatırmacı, 'Hemşehrilerimizle güçlü bir gönül bağımız var'

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ile birlikte Kampüs Camii’nde Cuma namazı sonrası öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Pekyatırmacı öğrencilerle sohbet etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında istişarelerine devam ediyor. İstişarelerin ve görüş alışverişlerinin temel alındığı Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Selçuk Üniversitesi Kampüsü oldu. Başkan Ahmet Pekyatırmacı, Kampüs Camii'nde kılınan Cuma namazının ardından öğrencilerle bir araya geldi. Belediye hizmetleriyle ilgili olarak öğrencilerden gelen istek ve önerileri dinleyen Başkan Pekyatırmacı’ya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Metin Aksoy, Selçuklu İlçe Müftüsü Bekir Derin, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Selçuklu Belediye Meclis Üyeleri ve Selçuklu Belediye Başkan Yardımcıları eşlik etti. Namaz sonrası üniversite öğrencileriyle de özel olarak ilgilenen Başkan Pekyatırmacı,gençlere Selçuklu Belediyesi’ne bağlı Talha Bayrakcı Gençlik Merkezi’nden faydalanmaları çağrısında bulundu. Başkan Pekyatırmacı Selçuklu Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin de öğrencilere akademik ve kişisel anlamda kazanç sağlayacağını ifade etti.   faaliyetlerine katılma tavsiyesinde bulundu.  Başkan Pekyatırmacı; “Selçuklumuz daha da güzelleşmeye devam ediyor” Selçuklu halkına belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Selçuklu’da belediyecilik hizmetlerini halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Selçuklu'ya kazandırılan her eserde hemşehrilerimizle kurduğumuz güçlü gönül bağının ve mahalle ihtiyaçlarını yerinde tespit etmemizin büyük payı var. Bu sebepten dolayı Cuma Buluşmalarına büyük önem veriyoruz. Hemşehrilerimizin dua ve desteği, bizlerin de gayretleriyle Selçuklumuz her geçen gün daha da  güzelleşmeye devam ediyor. Bizlere her daim destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun ”dedi.

Başkan Pekyatırmacı; “Selçuklumuz daha da güzelleşmeye devam ediyor”