Başkan Pekyatırmacı Tip 1 Diyabetli çocuklarla bir araya geldi

15.11.2021 - 11:48, Güncelleme: 15.11.2021 - 11:48 1241+ kez okundu.

Başkan Pekyatırmacı Tip 1 Diyabetli çocuklarla bir araya geldi

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Tip 1 Diyabetliler ve Aileleri Derneği’nin 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla düzenlediği etkinliğe katıldı.

Sivil toplum kuruluşlarının farkındalık oluşturmak adına düzenlediği etkinliklere katılmaya önem veren Selçuklu Belediye Başkanı  Ahmet Pekyatırmacı, Tip 1 Diyabetliler ve Aileleri Derneği’nin bu kapsamda organize ettiği 14 Kasım Dünya Diyabetliler Günü etkinliğe katıldı. Düzenlenen etkinliğe Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Tip 1 Diyabetliler ve Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Ali Karakoç, Tip 1 Diyabet rahatsızlığı olan çocuklar ve aileleri katıldı. Başkan Pekyatırmacı  Tip 1 Diyabet hastası olan çocuklar ve ailelerinin katıldığı programda ailelerle sohbet ederek hastalık ve zorluklarıyla alakalı bilgi aldı. Diyabetle yaşayan bireylerin desteğe ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı: “ Sivil toplum kuruluşlarının en önemli yanlarından bir tanesi de toplumda farkındalık uyandırmaktır. Bu manada bizler de Tip 1 Diyabet rahatsızlığına dikkat çekmek için buradayız ve destek olmak adına elimizden geleni yapmaya hazırız. Ailelerimize ve çocuklarına hayat boyu devam eden bu zorlu mücadelede kolaylıklar diliyorum. “ dedi. Etkinlik Dernek Başkanı Mehmet Ali Karakoç’un Başkan Pekyatırmacı’ya teşekkür plaketi sunması ve çocuklarla günün anısına hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.