Başkan Selvitopu, meclisi bilgilendirdi

01.07.2021 - 21:12, Güncelleme: 02.07.2021 - 08:48 1333+ kez okundu.

Başkan Selvitopu, meclisi bilgilendirdi

İzmir'de Karabağlar Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı ilk toplantısı ana hizmet binasındaki meclis salonunda yapıldı.

İZMİR (İGFA) - Meclis açılışında belediye çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, çöp toplama, zabıta, veterinerlik gibi hizmetlerin aksamadan sürdüğünü söyledi. Yapımı tamamlanan Nasrettin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi'yle Kibar Belediye Hizmet Kompleksi'nin geçici kabullerinin yapıldığını belirten Başkan Selvitopu, “Mobilyacılar Çıraklık Eğitim Merkezi, Tahsin Yazıcı Kültür ve Semt Merkezi inşaatları da yüzde 95'ler düzeyinde devam ediyor. Yapımına başladığımız Atatürk Gençlik Merkezi'nde de zemin güçlendirilmesi için kazıklar çakılıyor” dedi. KAVACIK ÜZÜM FESTİVALİ EYLÜL'DE Her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Kavacık Üzüm Festivali'ni Eylül ayında gerçekleştirmeyi planladıklarını vurgulayan Başkan Selvitopu, “Salgın önlemlerinin yayınlanan genelgeler doğrultusunda gevşetilmesiyle, bu tür etkinlikleri daha sık yapacağız” diye konuştu. Başkan Selvitopu, asfalt, park bakım ve yenilemelerinin de aralıksız sürdüğünü belirtti. Önümüzdeki günlerde okullarımızla ilgili de bakım ve onarım çalışmalarını başlatacaklarını kaydeden Başkan Selvitopu, "Yeni satın aldığımız 3 tonluk 200 yeni nesil çöp konteynerlerini de ilçemizin farklı noktalarına yerleştirmeye devam ediyoruz" dedi. Öte yandan Başkan Selvitopu toplantının dilek ve temenniler bölümünde, bir milletvekilinin “Üniversite yapılırsa CHP Karabağlar'ı kaybeder” söylemlerine ilişkin de, “Madem üniversite gelince seçimi kaybedeceğiz o halde Uzundere'deki 80 hektarlık alanın tamamını üniversite yapın. Seçimi de farklı kazanmış olursunuz! Madem daha fazla oy alacaksınız, buyrun önünüz açık!” dedi.

KAVACIK ÜZÜM FESTİVALİ EYLÜL'DE