Başkan Vekili Tutuk Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kışla’yı misafir etti

15.12.2020 - 10:08, Güncelleme: 15.12.2020 - 10:08 5941+ kez okundu.

Başkan Vekili Tutuk Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kışla’yı misafir etti

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve aynı zamanda 24.25 ve 26 dönem AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla’yı makamında kabul etti. Makamında Kışla’yı ağırlayan Başkan Vekili Tutuk, göreve gelinen günden bugüne kadar Yalova’ya yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretinden dolayı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve aynı zamanda AK Parti Artvin 24.25 ve 26 dönem Milletvekili İsrafil Kışla’ya teşekkür eden Başkan Vekili Tutuk; “Sayın Vekilimiz İsrafil Kışla’yı şehrimizde ağırladık. Kendisine nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederim. Yapmış olduğumuz hizmetleri ve çalışmalarımızı kendisine aktardık” dedi.

Yalova HABERİ