Yıldırım Belediyesi

Başkan'dan esprili paylaşım: Sanat atölyelerimize bekliyorum

Gündem 03.07.2024 - 20:26, Güncelleme: 03.07.2024 - 21:52 1523+ kez okundu.

Başkan'dan esprili paylaşım: Sanat atölyelerimize bekliyorum

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir'in bilboardlardaki fotoğrafı boyandı. Peki, Başkan Özdemir bu duruma nasıl bir tepki verdi? Başkan Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşım ile herkesi güldürdü. Özdemir paylaşımında, "Sevgili arkadaşım, belli ki yazıp çizmeye meraklısın! Gel bunu sanat atölyelerimizde değerlendirelim. Bekliyorum." ifadelerine yer verdi. Başkan Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşım ile herkesi güldürdü ve paylaşım kısa sürede epey beğeni aldı. Başkan Özdemir'in bu tür olaylara karşı gösterdiği esprili ve yapıcı yaklaşım, sanatsever ve yaratıcı ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.  Vatandaşlardan yanıt gecikmedi Vatandaşlar, Başkan Özdemir'in bu esprili yaklaşımına kayıtsız kalmadı. Birçok kişi paylaşıma yorum yapmakta gecikmedi. İşte yorumlardan bazıları:  - İşte budur hizmet gururu - Güzel bir teklif umarım katılır ve sanata katkısı olur.... -Üslup önemlidir diye boşuna demiyoruz :) Çok güzel bir cevap - Çok tatlısınız ❤️ - Çok tatlı bir cevap olmuş - Harikasınız Başkanım müthiş bir cevap olmuş -Güzel cevap olmuş başkanım umarım gelir de onu da topluma kazandırırız

Vatandaşlardan yanıt gecikmedi

İşte yorumlardan bazıları:

- İşte budur hizmet gururu
- Güzel bir teklif umarım katılır ve sanata katkısı olur....
-Üslup önemlidir diye boşuna demiyoruz :) Çok güzel bir cevap
- Çok tatlısınız ❤️
- Çok tatlı bir cevap olmuş
- Harikasınız Başkanım müthiş bir cevap olmuş
-Güzel cevap olmuş başkanım umarım gelir de onu da topluma kazandırırız