Başkanlar bir araya gelerek, yol çalışmalarını inceledi

05.10.2021 - 14:30, Güncelleme: 05.10.2021 - 14:30 2100+ kez okundu.

Başkanlar bir araya gelerek, yol çalışmalarını inceledi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Aski Genel Müdürü Nesrin Vursavuş ile birlikte ilçe de devam eden yol çalışmalarını inceledi. Ceyhan'da devam eden ve biten yol çalışmalarını aralıksız takip eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar çalışmaları bizzat takip etti. Çalışmaların hızlanmasını ve yol sorunların çözülmesi noktasında istişare içerisinde olan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya  Erdem; " Yol sorununu bitireceğiz" dedi. Şehitler Bulvarında devam eden yol çalışmalarını ve Molla Gürani Caddesi'nde ise tamamlanan asfalt çalışmasını, Cumhuriyet Mahallesi ve Devlet Hastanesini birbirine bağlayacak olan köprü çalışmalarını inceleyen Başkan Karalar ve Başkan Erdem, ilçedeki yol, su sorunlarının biteceğini söyledi. Çalışmaları ivedilikle incelediklerini dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; " Tüm ekiplerimiz ilçede  çalışmalarını hızlandırdı. Gece gündüz demeden çalışmaya devam ederek,  Ceyhan da asfalt sorununu bitireceğiz. Başkanımız Zeydan Karalar ile birlikte el ele vererek ilçemizi daha güzel ve yaşanılabilir bir kent yapmak için canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.