Beşiktaş Belediyesi patili dostların yaşam alanlarını Kärcher ile birlikte temizledi

06.10.2021 - 13:04, Güncelleme: 06.10.2021 - 13:04 1967+ kez okundu.

Beşiktaş Belediyesi, Kärcher iş birliğiyle Hayvanları Koruma Haftası kapsamında belediyeye ait hayvan barınağında kedi ve köpeklerin yaşam alanları profesyonel ekip ve cihazlarla temizlendi.   Beşiktaş Belediyesi ve temizlik teknolojileri firmalarından Kärcher, Beşiktaş’ta özel bir projeye imza attı. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında, Beşiktaş Belediyesi’ne ait, rehabilitasyon merkezi olan barınak, Kärcher ve Beşiktaş Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. Uygulamayla hem kedi ve köpeklerin tedavi edildiği hem de yaşam alanlarının yer aldığı bölümlerin daha da hijyenik olması sağlandı. Beşiktaş Belediyesi, Hayvanları Koruma Haftası’nda gerçekleştirmiş olduğu bu etkinlikle can dostları için daha iyi yaşam şartlarının sağlanması gerekliliğine dikkat çekti. “CAN DOSTLARIMIZI YALNIZ BIRAKMIYORUZ” Tüm can dostlarının korunması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi konusuna vurgu yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat şunları söyledi: “Hayatı birlikte paylaştığımız can dostlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Güvenle yaşayacakları alanları artırmaya, her zaman sevgimizi paylaşmaya devam edeceğiz. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun.” “BARINAKTAKİ CANLILAR İÇİN HERKES BİR ŞEYLER YAPABİLİR” Kärcher Türkiye’nin Genel Müdürü Gökhan Gökmen ise barınağa gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından şunları söyledi: “Hijyenik ortamlarda yaşamak insanlar kadar hayvan dostlarımızın da hakkı. Kärcher Türkiye çalışanları ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada hem barınaktaki dostlarımıza dikkat çekmek hem de herkesin onlar için yapabileceği bir şeylerin mutlaka olduğunu hatırlatmak. Mümkün olduğunca çok sayıda canlının yaşam alanını daha da iyileştireceğiz.”

“CAN DOSTLARIMIZI YALNIZ BIRAKMIYORUZ”

“BARINAKTAKİ CANLILAR İÇİN HERKES BİR ŞEYLER YAPABİLİR”