Bir helal olsun da Alper Başkan'a

SİYASET 18.10.2020 - 23:08, Güncelleme: 02.12.2020 - 18:10 5072+ kez okundu.

Bir helal olsun da Alper Başkan'a

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla makam aracını satışa çıkardı.

Alper Taşdelen, “Ülkede ekonomi bu haldeyken tasarrufa kendimizden başlayalım diyerek, Audi makam arabasını satacağımızı duyurmuştum. 6 aydır da kullanmıyorum. Makam arabasının ATO'dan değerlemesi geldi. Yakında ihaleyle satışına çıkacağız. Temiz. Doktordan değil; Başkan'dan.” dedi. Doktordan Değil Başkan'dan Taşdelen, ardından bir tweet daha atarak“İktidar yapmıyor biz yapalım. Biz örnek olalım” ifadesini kullanıp şu çağrıyı yaptı: CHP'li belediye başkanları olarak bir görevimiz var. İktidar yapmıyor; eleştiriyoruz. Biz yapalım. Biz örnek olalım. Ülke ekonomisi bu haldeyken lüks makam aracına binmeyelim. Gelin; o araçları satalım; parasını yoksul çocuklarımıza tablet almaya, bursa, sosyal yardıma harcayalım. Bakalım Alper Başkan'ın çağrısına kimler cevap verecek. Merakla haberleri bekliyoruz.

Doktordan Değil Başkan'dan