Biyokütle Tesisi’nin yolu da asfaltlandı

ÇEVRE 04.12.2020 - 15:11, Güncelleme: 04.12.2020 - 15:11 2215+ kez okundu.

Biyokütle Tesisi’nin yolu da asfaltlandı

Çorum Belediyesi, Katı Atık Bertaraf Tesisi yanında inşa edilen Biyokütle Tesisi’nin yolunu asfaltladı.

İhtiyaç olan yerlerde belirledikleri öncelik sırasına göre asfalt çalışmalarını büyük bir hızla devam ettirdiklerini belirten Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yenilenebilir enerji kaynaklarından Biyokütle Tesisi’ne giden yolu da asfaltladıklarını söyledi. Toplam 610 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki yolun yapımının tamamlanması ile birlikte tesisin ulaşım noktasında da her hangi bir eksiğinin kalmadığını kaydeden Zahir, asfalt programı içerisinde yer alan diğer yerlerle ilgili de çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Çorum HABERİ