Bornovalı kadınlar yoga ile zinde kalıyor

SPOR 11.07.2021 - 09:52, Güncelleme: 11.07.2021 - 09:52 1298+ kez okundu.

Bornovalı kadınlar yoga ile zinde kalıyor

Bornova Belediyesi kadınlara yönelik step, aerobic, pilates kurslarının ardından yoga eğitimlerini de Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte açık alanda vermeye başladı.

Bornova Belediyesi, kadınlara yönelik düzenlenen pilates ve aerobik eğitimleriyle start verdiği yaz dönemi spor eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Her hafta Salı ve Cuma günleri 10.30-11.30 saatleri arasında Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda düzenlenen ve her yaş grubundan kadının katılımına açık olan eğitimler yoğun ilgi görüyor. Yoga Eğitmenleri Aslı Dernek ve Aslı Başar eşliğinde açık havada gerçekleştirilen eğitime katılan Bornovalı kadınlar gündelik hayatın dertlerinden uzaklaşarak stres atıyor. Ücretsiz olarak düzenlenen eğitimler yaz sonuna kadar sürecek. Öte yandan talep gelmesi durumunda eğitimlerin yılsonuna kadar devam etmesi planlanıyor.