Osmangazi Belediyesi

Bozulan cadde ve sokakların bakım ve onarımları yapılıyor

12.01.2021 - 12:40, Güncelleme: 12.01.2021 - 12:40 2641+ kez okundu.

Bozulan cadde ve sokakların bakım ve onarımları yapılıyor

Yalova Belediyesi ekipleri, Adnan Menderes Mahallesi Toki Konutları 7. Sokakta çalışma başlattı. Şehir merkezinde belirlenen programlar çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Yalova Belediyesi ekipleri, Türk Telekom altyapı çalışmasından dolayı bozulan ve hasar gören Adnan Menderes Mahallesi Toki Konutları 7. Sokakta bakım ve onarımlar gerçekleştiriyor. Birçok noktada asfalt serimi, asfalt bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra, parke döşeme ile bakım ve onarımlarının da yaptıklarını belirten Yalova Belediyesi yetkilileri; “Mahalle bazlı ve programlı bir çalışma yapmaktayız. Daha önceden belirlediğimiz programlar çerçevesinde asfalt bakımı, onarımı ile birlikte parke döşeme işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz” dediler.

Yalova HABERİ