Bulvarlar asfaltına kavuştu

13.10.2021 - 11:00, Güncelleme: 13.10.2021 - 11:00 1076+ kez okundu.

Bulvarlar asfaltına kavuştu

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi iş birliğinde ilçe genelinde asfalt çalışmaları hız kazandı. Ceyhan'ın en işlek bulvarları olan Uğur Mumcu Bulvarı ve Orhan Ekinci Bulvarı'nda  alt yapı çalışmalarının bitmesiyle birlikte asfalt çalışmalarını noktalayan ekipler vatandaşların gönüllerini kazandı. Tüm çalışmaları takip eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Her sokağa eşit hizmet vereceğiz" dedi. Çalışmaları yerinde inceleyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; " Uğur Mumcu Bulvarı ve Orhan Ekinci Bulvarı'nda çalışmalarını bitiren ekiplerimiz ilçe genelinde her sokağa ayrılarak çalışmalarını hızlandırdılar. Ekiplerimiz ile birlikte tüm çalışmaları takip etmeye devam ediyoruz. İlçemizin geleceği, çocuklarımızın  ve vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışmalarımızı daha da arttırıyoruz. Tüm ekiplerimiz Ceyhan'ın hizmetindedir. Sizin mutluluğunuz, bizim mutluluğumuzdur" dedi.