Trias

Bursa AKOM'da BUSKİ ve BURULAŞ istişaresi

Gündem 02.06.2025 - 18:36, Güncelleme: 02.06.2025 - 18:36 141 kez okundu.
 

Bursa AKOM'da BUSKİ ve BURULAŞ istişaresi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı, BUSKİ Genel Müdürlüğü ve BURULAŞ Genel Müdürlüğü bünyesindeki arama kurtarma ekipleriyle bir araya gelerek olası afet ve acil durum halinde etkin ve hızlı müdahalede bulunmak amacıyla istişarelerde bulundu.BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından afet ve acil durumlara yönelik süreçlerde kurumlar arası koordinasyonu sağlamak amacıyla istişare toplantıları düzenleniyor. Afet Koordinasyon Merkezi’ndeki (AKOM) toplantıların sonuncusu, BUSKİ ve BURULAŞ’tan gelen yaklaşık 60 personelin katılımıyla yapıldı. İl genelinde hızlı, etkili ve organize müdahale kabiliyetini geliştirme amacıyla yapılan toplantıda, kurumlar arası koordinasyonun önemi vurgulanırken, olası afet durumlarına karşı hazırlık seviyesinin artırılması için yapılabilecek ortak çalışmalar değerlendirildi. Ekipler, sahip oldukları teknik kapasite ve eğitim düzeyleri hakkında bilgi verirken, karşılıklı deneyim aktarımı gerçekleştirildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in afetlere karşı dirençli bir Bursa hedefine büyük önem verdiğini söyleyen Afet İşleri Dairesi Başkanı Fatih Işık, bu tür buluşmaların, kurumsal iş birliğini güçlendirerek sahadaki müdahale kapasitesine önemli katkılar sunacağına belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı, BUSKİ Genel Müdürlüğü ve BURULAŞ Genel Müdürlüğü bünyesindeki arama kurtarma ekipleriyle bir araya gelerek olası afet ve acil durum halinde etkin ve hızlı müdahalede bulunmak amacıyla istişarelerde bulundu.

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından afet ve acil durumlara yönelik süreçlerde kurumlar arası koordinasyonu sağlamak amacıyla istişare toplantıları düzenleniyor.

Afet Koordinasyon Merkezi’ndeki (AKOM) toplantıların sonuncusu, BUSKİ ve BURULAŞ’tan gelen yaklaşık 60 personelin katılımıyla yapıldı.

İl genelinde hızlı, etkili ve organize müdahale kabiliyetini geliştirme amacıyla yapılan toplantıda, kurumlar arası koordinasyonun önemi vurgulanırken, olası afet durumlarına karşı hazırlık seviyesinin artırılması için yapılabilecek ortak çalışmalar değerlendirildi. Ekipler, sahip oldukları teknik kapasite ve eğitim düzeyleri hakkında bilgi verirken, karşılıklı deneyim aktarımı gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in afetlere karşı dirençli bir Bursa hedefine büyük önem verdiğini söyleyen Afet İşleri Dairesi Başkanı Fatih Işık, bu tür buluşmaların, kurumsal iş birliğini güçlendirerek sahadaki müdahale kapasitesine önemli katkılar sunacağına belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.