Bursa Büyükşehir’den taşkın risklerine karşı ızgara temizliği

Gündem 11.02.2025 - 10:58, Güncelleme: 11.02.2025 - 10:58 4483+ kez okundu.
 

Bursa Büyükşehir’den taşkın risklerine karşı ızgara temizliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlarda doğabilecek taşkın ve sel risklerine karşı tedbirlerini alırken, kentin farklı noktalarındaki ızgara ve rögar temizliklerine hız verdi.BURSA (İGFA) - Bursa’nın daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir kent olması amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Tarım Peyzaj A.Ş. aracılığıyla sel ve su baskınlarına karşı tedbirlerini artırdı. Yağmur suyu ızgarası temizlik çalışmalarını hızlandıran ekipler, trafik akışının kesintiye uğramaması için çalışmalarını özenle sürdürüyor. Kentin farklı noktalarında yer alan ızgara ve rögarlarda temizlik yapan ekipler, 75 bin 509 metre yağmur suyu ızgarası temizledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, vatandaşların sorunsuz bir kış geçirmesi ve altyapının sağlıklı bir şekilde işlemesi için çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini belirtti. İnegöl, Gemlik ve Mustafakemalpaşa başta olmak üzere farklı bölgelerde yağmur suyu  yatırımlarının devam ettiğini hatırlatan Başkan Bozbey, “Yatırımların yanında dere ve dere yataklarında temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Bursalılara kaliteli hizmet sunabilmek adına bütün ekip ve ekipmanlarımızı seferber ediyoruz. BUSKİ koordinasyonunda iştirakimiz Tarım Peyzaj A.Ş. aracılığıyla şu ana kadar kent genelinde 75 bin 509 metre yağmur suyu ızgarası temizlendi. Daha güçlü bir Bursa için hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlarda doğabilecek taşkın ve sel risklerine karşı tedbirlerini alırken, kentin farklı noktalarındaki ızgara ve rögar temizliklerine hız verdi.

BURSA (İGFA) - Bursa’nın daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir kent olması amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Tarım Peyzaj A.Ş. aracılığıyla sel ve su baskınlarına karşı tedbirlerini artırdı. Yağmur suyu ızgarası temizlik çalışmalarını hızlandıran ekipler, trafik akışının kesintiye uğramaması için çalışmalarını özenle sürdürüyor.

Kentin farklı noktalarında yer alan ızgara ve rögarlarda temizlik yapan ekipler, 75 bin 509 metre yağmur suyu ızgarası temizledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, vatandaşların sorunsuz bir kış geçirmesi ve altyapının sağlıklı bir şekilde işlemesi için çalışmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini belirtti.

İnegöl, Gemlik ve Mustafakemalpaşa başta olmak üzere farklı bölgelerde yağmur suyu  yatırımlarının devam ettiğini hatırlatan Başkan Bozbey, “Yatırımların yanında dere ve dere yataklarında temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Bursalılara kaliteli hizmet sunabilmek adına bütün ekip ve ekipmanlarımızı seferber ediyoruz. BUSKİ koordinasyonunda iştirakimiz Tarım Peyzaj A.Ş. aracılığıyla şu ana kadar kent genelinde 75 bin 509 metre yağmur suyu ızgarası temizlendi. Daha güçlü bir Bursa için hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seffafbelediyecilik.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.