Bursa İnegöl'de 79 personele toplu doğum günü!

GÜNDEM 28.05.2022 - 11:18, Güncelleme: 28.05.2022 - 11:18 1880+ kez okundu.

Bursa İnegöl'de 79 personele toplu doğum günü!

Bursa'da İnegöl Belediyesi’nde Mayıs ayında doğan 79 personel için doğum günü kutlaması yapıldı. BURSA (İGFA) - İnegöl Belediyesi’nde şehrin gelişimi ve vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması adına gece gündüz mesai harcayan personel için Belediye Başkanı Alper Taban’ın talimatıyla doğum günü kutlaması düzenlendi. İnegöl Belediyesi’nde her ay düzenli olarak gerçekleştirilen doğun günü buluşmalarının ilki Mart ayında yapılmıştı. Mayıs ayında dünyaya gelen personellerin doğum günü de dün Kent Müzesi Konferans Salonunda yapılan buluşmayla kutlandı. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen organizasyonda, Başkan Taban Mayıs ayında dünyaya gelen personel ile bir araya geldi. Kent Müzesi'ndeki buluşmada İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, doğum günü kutlamalarının her ay devam edeceğini söyledi.  Başkan Taban, personellere hediye takdiminde bulundu.

Başkan Taban, personellere hediye takdiminde bulundu.